Online Tickets Verkopen

Online aankopen, iedereen doet het tegenwoordig! Het is makkelijk, snel en het kan lekker terwijl je op je eigen bank zit! Bijvoorbeeld tickets voor concerten, theaters, musea, (sport)evenementen of waar dan ook een ticket voor de entree nodig is. Natuurlijk moet het wel mogelijk zijn om tickets online te verkopen, weTickets is de partner die u hierbij kan helpen! Met behulp van ons geavanceerde met toch zeer gebruiksvriendelijk online e-ticketing systeem kunnen wij u ermee helpen de online ticket verkoop makkelijk te laten verlopen!


Hoe werkt het?


U kunt binnen 2 minuten een e-ticketshop opzetten en direct e-tickets verkopen, weTickets neemt alle zorgen uit handen. U zult niet tegen moeilijke programmeer/ ICT problemen aan lopen, wij controleren bovendien continu op de beschikbaarheid en houden het systeem in de gaten voor eventuele problemen. Het is echt heel makkelijk!


Implementeren van de e-ticketshop


Dit kunt u doen via een WordPress plugin, op uw Facebook pagina via een instructie video of op uw eigen website met een makkelijk in te voegen HTML code. Indien dit nog te ingewikkeld voor u is helpen wij u er natuurlijk mee! Indien ingevoegd in uw website heeft de klant het gevoel dat deze uw e-tickets via jullie koopt en niet via ons, dit geeft extra vertrouwen voor de klant!


Het e-ticket vormgeven


De vormgeving kunt u helemaal laten maken door u vormgever, deze is makkelijk te uploaden via het systeem van weTickets. De onder kan van het e-ticket (60mm) word door weTickets in genomen om relevante informatie neer te zetten (zoals de qr-code, naam e-ticket en koper).Gebruik weTickets helemaal vrijblijvend, u heeft binnen 2 minuten een fantastische e-ticketshop. Probeer het nu!

Registreer nu gratis!